sâmbătă, 30 iunie 2012

Mesaje de dincolo Sezonul 5 Episodul 11

 Ned lucrează la o emisiunde de radio, care este doar o simplă farsă până ce mama lui îi ascultă live emisiunea împreună cu Melinda și Jim. (Ned regizează o despărțire în direct). Dar știți vorba cât e glumă e panaramă...
O femeie intră în studio și spune că este imposibil ceea ce se petrece și nu i se pare amuzant pentru că același lucru i s-a întâmplat și ei -avea o căsnicie perfectă până ce a primit un telefon. După ce femeia pleacă, lucruri stranii se petrec în studio, un mesaj apare pe laptopul lui Ned.
Ned vorbește cu Melinda despre cele întâmplate și aceasta face cercetări despre postul de radio.
Ned și Eli îl întâlnesc pe cel care înaintea lor făcea emisiunea de la radio și acesta le mărturisește că de atunci lucruri stranii i s-au întâmplat. Melodia de la Coldplay -In my place îl "băntuie". În timp ce Melinda și Eli se aflau în studio fantoma se întoarce și Ned are un accident și se lasă cu niște copci.
Femeia i-a spus că acum 8 ani a fost părăsită în direct de soț pe acel post de radio, dar lucrurile nu sunt așa simple, iar Melinda află adevărul.

marți, 19 iunie 2012

Mesaje de dincolo Sezonul 5 Episodul 9 (Lost in shadows)

Melinda are dificultăți cu Aiden și cu "prietenii" lui, care nu au trecut dincolo. Pe lângă shinies cum îi numește băiatul ei, Melinda se confruntă cu o altă fantomă, o fetiță de 5 ani (Julie).
Julie nu vrea să fie ajutată de Melinda, ci de Aiden, prentru că -spune ea- doar el știe...
Lucrurile devin mai intense când Aiden dispare de acasă, purtându-ne într-o călătorie, în care aflăm mai multe despre shadows, shinies.


SECVENȚE DIN
URMĂTORUL EPISOD

Ultimul Sezon din Mesaje de Dincolo pe Protv!

Vă puteți uita la ultimul sezon din Mesaje de dincolo la ora 23 00 pe Protv de luni până joi.
Nu ratați finalul epic al celui mai iubit serial Tv!