duminică, 25 octombrie 2009

Ghost Whisperer sezonul 5 episodul 2 (See no evil)









Episodul de saptamana aceasta m-a speriat. Si mult. Parca nici unul din sezoanele precedente nu a avut un astfel de episod inspaimantator. Stim cu totii mail-urile sau mass-urile acelea idioate pe care le primim aproape in fiecare zi. Cele care se termina cu “daca nu trimiti mai departe, ceva rau ti se va intampla”. Acesta este subiectul in jurul caruia este construit acest episod. Una dintre prietenele lui Ned primeste o vizita neasteptata de la o fantoma. Aceasta era nimeni alta decat colega ei de camera, care murise intr-un accident de masina. Iar de aici, incep scenele infricosatoare. Papusi atarnand pe tavan, oglinzi spargandu-se, x-uri mari pe perete. Toti incep sa creada in veridicitatea mail-urilor. Melinda are viziuni putin ciudate, in care i se cos ochii si gura, lucru care o face sa fie si mai sigura de acest lucru.

Jim incepe sa aibe din ce in ce mai multi pacienti. De ce? Este simplu. Ultima victima a mailu-ului, Gwen, in incercarea de a o salva pe mama ei care se afla in coma, continua sa trimita mail-ul cu pricina si sa ii bantuie pe toti cei care nu fac acelasi lucru. Iar cum foarte putini cred in astfel de blesteme si aleg, in mod evident, optiune de a-l sterge, are grija Gwen sa produca mici accidente care sa le puna viata in pericol. Dar “echipa fantastica”, formata din Ned, Sam, Melinda si Jim reusesc sa desfaca itele acestui mister. Intamplarea lui Gwen (moartea ei si intrarea in coma a mamei sale) nu a fost nicidecum cauzata de mailu-ul buclucas. Cum se face asta?

Mama lui Gwen avea cancer. Iar in momentul in care conducea, a avut o criza. Din acest motiv, a trecut pe rosu si a cauzat accidentul in urma caruia fiica ei a murit. Desi sceptica la inceput, ca orice fantoma din acest serial, cuvintele Melissei sunt intarite de cele ale mamei sale, care intre timp a cedat luptei cu boala. Iar cele doua s-au indreptat, spre sfarsitul episodului catre lumina. Ati spune ca, ceea ce am povestit aici, nu este cu nimic infricosator. Dar ce ati zice daca, sa spunem, episodul s-ar termina cu imaginea unului copil de 9 ani, bolnav de cancer, care se pare ca urmeaza ordinele unei fantome ai carei gura si ochi sunt cusuti? Sa nu mai spun despre viziunile Melinda, care in acest episod au fost mai violente si mai ingrozitoare ca niciodata. Nu stiu in ce directie o ia “Ghost Whisperer“, dar mie sincer nu imi place absolut deloc. Se pune prea mult accent pe a speria publicul, si nu a-l face sa planga (asa cum ne-am obisnuit din sezoane precedente).
Si din nou, ma declar nemultumita de acest episod. Parca prea sec si mult prea terifiant. Mi-e dor de un episod bun, nu de ceea ce mi-a oferit pana acum “Ghost Whisperer“.

6 comentarii:

  1. dmn...mam speriat de fatza aia intunecata:))sunt in soc:))

    RăspundețiȘtergere
  2. am vazut filmul:Xeste foarte frumos:Xfaci o treaba minunata...succes in continuare:X:X

    RăspundețiȘtergere
  3. ca sa stii de penultima poza mam speriat

    RăspundețiȘtergere
  4. app sunt cel mai mare fan al blogului tau:X:X

    RăspundețiȘtergere
  5. m.am uitat la toate episoadela...din sezonul 1 pana in sezonul 4...plus primul episod din sezonul 5...si sunt suuuuuuuper...

    RăspundețiȘtergere
  6. episodul e foarte tare .M-am speriat putin ,dar frate ..efilm de groaza!Ce te asteptai sa vezi?!iepurasi topaind?Si treaba cu viziunile ..S-a trezit cu ochii cusuti,dak asta ti s-a parut infricosator uitete la ala cu Bloody Mari{sez.3 ep2}sau ala unde se trezeste cu mainile si picioarele taiate sau ala in care moare sau multe altele.Oricum episodul a fost super si asta era si ideea ,sa nu asculti mailurile alea idioate.Ghost Whisperer e cel mai tare!

    RăspundețiȘtergere