miercuri, 15 iulie 2009

Rezumat episoade ale sezounului 4



“Ghost Whisperer” – 4.03(Ghost in the Machine)

In episodul de astazi Melinda s-a confruntat cu o experianta aparte. Ea s-a transpus in interiorul unui joc pentru a comunica cu fantoma pe care trebuie sa o ajute.

Dar sa incepem cu inceputul. Melinda ii da lectii lui Eli despre cum sa se comporte cu fantomele, dupa care il face cunostinta cu Ned care ii repara calculatorul. Ea il gaseste pe Ned socializand, sau jucand un fel de joc. Fiecare isi creaza un avatar dupa figura proprie dupa care intra in contact cu ceilalti jucatori. Ei observa un jucator pe nume Phoenix care nu se misca. Apoi acel personaj ii apare in fata Melindei, in viata reala, ca o fantoma, dupa care dispare.

Ned, Melinda si Eli incearca sa gaseasca o explicatie si sa caute mai multe date despre Phoenix. Ei intra in contact cu o fata cu care Phoenix petrecea mult timp online prin intermediul jocului. Dupa cateva cercetari ei ajung la cateva concluzii. Una dintre ele este ca a murit in fata calculatorului deschis. Dar la un moment dat, cand nu sunt atenti, observa ca avatarul lui Phoenix s-a miscat. Melinda s-a transpus in joc, unde a a vut o mica disputa cu Phoenix. Scena aceea te face sa crezi ca urmaresti altceva, si in niciun caz Ghost Whisperer . Cu ajutroul ip-ului reusesc sa afle adresa lui Phoenix. Aici isi dau seama cu stupoare ca Phoenix nu vrea decat sa o protejeze pe fata si nu sa ii faca un rau si ca Phoenix este da fapt tatal ei. » Read the rest of the entry..

Un comentariu:

  1. este cea mai buna actrita si este cel mai thare serial.o ador.am vazut toate episoadele care au rulat in romania.este nemaipomenita:X:X:X

    RăspundețiȘtergere