miercuri, 15 iulie 2009

“Ghost Whisperer” – 4.11 (Life On the Line), 4.12 (This Joint’s Haunted) & 4.13 (Body of Water): Rezumate



Avand in vedere cat am recuperat o sa incep prin a va prezenta pe scurt cazurile spiritelor intalnite in aceste trei episoade, dupa care vom comenta putin cum a evoluat relatia dintre Melinda si Jim/Sam.

In primul episod difuzat anul acesta, in 2009, Melinda ajuta un baietel sa treaca dincolo. El a murit in timp ce se juca cu fratele lui afara, iar vina asupra mortii lui si-a luat-o tatal asupra sa, fapt ce a determinat despartirea parintilor micutului. El nu aputut trece dincolo tocmai datorita acestui fapt, iar cand adevarat poveste a iesit la iveala cei doi parinti s-au impacat, iar fratele care se simtea vinovat a inteles ca fratiorul sau mai mic nu-i purta ranchiuna.

In cel de-al doilea episod nu mai putem spune ca Melinda a fost cea care s-a ocupat de caz, ci Eli, Melinda fiind plecata intr-o calatorie cu Sam. Cum a facut cunostinta Eli cu fantoma? La Delia acasa. Fantoma era o fosta colega a Deliei careia nu-i placea felul in care se purta cu Ned si severitatea acesteia. Se pare ca in tinerete Delia a fost o fata foarte petrecareata, iar prietena ei a murit exact in timp ce mergea spre petrecere, pentru ca parintii sai nu au mai primit-o in casa. Ea a incercat sa-i explice Deliei ca nu trebuie sa fie atat de stricta cu Ned, mai ales ca el este un baiat bun.

In ceea ce priveste cel de-al treilea caz, Melinda a trebuit sa depuna ceva mai mult efort, pentru ca a ajuns sa se confrunte cu mai multe spirite care nu vroiau sa treaca dincolo pana nu-l luau cu ei si pe cel care le-a aruncat trupurile intr-un lac. In cele din urma barbatul responsabil de aruncarea trupurilor lor in lac a murit, ele au trecut dincolo, insa nu si el. El s-a alaturat celor pe care Melinda nu a reusit pana in acest episod sa-i inteleaga, cei care nu vor sa treaca dincolo, cei care vor sa se asigure de corectitudinea lucrurilor.

Sa trecem acum si la relatia Melinda – Sam/Jim. Se pare ca Sam a descoperit ca inelul acela era pentru o femeie numita Nicole, iar acum el incearca sa o gaseasca, nevrand sa-i spuna toate cele intamplate la telefon, avand in vedere ca a trecut atat timp.

Melinde merge cu el in calatorie pentru a o gasi pe Nicole, sperand astfel sa-l ajute pe Jim sa-si reaminteasca mai multe lucruri despre el. Sam o gaseste pe Nicole, vorbeste cu ea, iar Melinda se trezeste cu Nicole in Grandview, cerandu-i sa stea la ea pentru a fi mai aproape de Sam. Normal ca Melinda nu prea are de ales si este de acord.

Mi s-a aparut amuzant sa-mi dau seama ca de fapt lui Nicole ii place noul Sam, mai bine zis Jim. Ii place faptul ca este pregatit sa-si ia angajamente, sa aiba copii, felul matur in care gandeste. Ba mai mult, ea ii spune toate astea Melindei, care incepe sa-si puna probleme in ceea ce o priveste pe Nicole.

Delia o incurajeaza sa lupte pentru Sam/Jim, mai ales avand in vedere concurenta. Eli continua sedintele cu Sam/Jim si il sfatuieste sa faca ceea ce crede el de cuviinta si sa nu-i asculte pe ceilalti, iar Melinda il sfatuiese sa nu se multumeasca cu putin, ci sa aiba totul.

In cele din urma, Nicole pleaca cu coada intre picioare, Sam/Jim realizand ca nu este persoana potrivita pentru el. De fapt cred ca realizat de fapt intentiile Melindei, iar in episodul viitor sunt convinsa ca va exista o apropiere mai mare intre cei doi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu