sâmbătă, 30 iunie 2012

Mesaje de dincolo Sezonul 5 Episodul 11

 Ned lucrează la o emisiunde de radio, care este doar o simplă farsă până ce mama lui îi ascultă live emisiunea împreună cu Melinda și Jim. (Ned regizează o despărțire în direct). Dar știți vorba cât e glumă e panaramă...
O femeie intră în studio și spune că este imposibil ceea ce se petrece și nu i se pare amuzant pentru că același lucru i s-a întâmplat și ei -avea o căsnicie perfectă până ce a primit un telefon. După ce femeia pleacă, lucruri stranii se petrec în studio, un mesaj apare pe laptopul lui Ned.
Ned vorbește cu Melinda despre cele întâmplate și aceasta face cercetări despre postul de radio.
Ned și Eli îl întâlnesc pe cel care înaintea lor făcea emisiunea de la radio și acesta le mărturisește că de atunci lucruri stranii i s-au întâmplat. Melodia de la Coldplay -In my place îl "băntuie". În timp ce Melinda și Eli se aflau în studio fantoma se întoarce și Ned are un accident și se lasă cu niște copci.
Femeia i-a spus că acum 8 ani a fost părăsită în direct de soț pe acel post de radio, dar lucrurile nu sunt așa simple, iar Melinda află adevărul.

3 comentarii:

  1. Astazi am dat peste blogul tau.Iubesc filmul MESAJE DE DINCOLO si il urmaresc cu placere. Ma bucur ca ai realizat un blog pentru dezbaterea episoadelor .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sunt de acord cu viorel. e foarte placut si antrenant sa scrii despre lucrurile care te pasioneaza, sa nu le lasi sa se piarda, sa dezbati ganduri si sentimente cu altii asemenea tie.
      tot respectul!

      Ștergere
    2. Vă mulțumesc! Cu timpul o să mai postez despre fiecare episod în parte. Momentan nu pot pentru că sunt cam ocupat. :) Puteti da like paginii de facebook de mai sus (Pagina facebook click aici) ca sa fiti anuntati cand mai postez.

      Ștergere