miercuri, 10 iunie 2009

Episodul 1(Firestarter)

Sezonul 4 fost unul asteptat de mine. Finalul sezonului 3 m-a facut sa-mi pun foarte multe intrebari. Mai stiti scena cu umbrele? Ei bine, in toata pauza asta m-am gandit, cine moare? Am citit cu totii spoilerele, am aflat cine este persoana care va muri. Acum urmeaza intrebarea “De ce?” Inca nu stim, dar vom afla si ne va trece supararea.

Firestarter

Primul episod incepe cu cuplul Melinda-Jim care inca se chinuie sa faca un copil. Vedem o Melinda ingrijorata din cauza povestii cu umbrele. Dar momentul romantic si discutia dintre cei doi este intrerupta de un telefon pe care il primeste Jim pentru ca a avut loc un incendiu la universitatea unde lucreaza Profesorul Payne.

Cei doi pleaca impreuna, Melinda fiind ingrijorata de faptul ca Payne ar fi putut pati ceva. Acolo Melinda observa ca una dintre victime se zbate intre viata si moarte. intai spiritul vrea sa se detaseze de trup, dupa care revine inapoi si barbatul se trezeste. In scurt timp, Melinda isi da seama ca acel barbat, Eli poate vorbi cu fantomele, dar nu le poate vedea. Ea il surprinde in cabina de la spital vorbind cu o fantoma pe nume Fiona. El nu vrea sa accepte acest lucru, si ii spune Melindei ca nu crede in astfel de lucruri.

O alta nouatate este ca ne vom desparti de profesorul Payne. Nu stiu daca definitiv sau doar pentru o perioada. El se duce in Muntii Himalaya pentru niste cercetari. Melinda isi face griji, pentru ca este constineta ca cineva apropiat ei va muri in curand.

Politia cerceteaza cine a pornit incendiul din universitate, si se pare ca Eli este unul dintre suspecti. Melinda se hotaraste sa faca si ea cateva cercetari. Afla de la Payne ca Eli nu este o persoana foarte indragita in cadrul Universitatii.

Eli are tot mai multe probleme cu spiritele pe care nu stie cum sa le controleze si care ii vorbesc tot timpul. Melinda il ajuta si ii spune cum trebuie sa se comporte in astfel de situatii. El pare sa accepte in sfarsit faptul ca poate vorbi cu fantome. Eli ii povesteste mai multe despre el Melindei, si despre fantoma care se afla cu el la spital, Fiona. Mai tarziu Fiona il ameninta pe Eli sa o lase in pace, mai ales Melinda sa o lase in pace si a nu mai faca cercetari.

Mai tarziu cei doi ajung la concluzia ca Fiona ar putea sa fi dat foc biroului, mai ales ca mai avea un astefl de antecedent. Apoi isi dau seama ca de fapt acopera pe cineva. este vorba de fratele sau mai mare. La sfarsit aflam ca Fiona si eli se iubeau, dar Eli nu a vrut sa recunasca astacat timp ea a fost in viata.

In fnalul episodului ii vedem pe Malinda, Jim si Delia la masa, o ultima discutie intre Melinda si Payne inainte ca acesta sa plece in calatorie, iar eu imi pun intrebarea daca nu cumva Melinda e indragostita de Payne, sau a realizat care este persoana care va muri?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu