joi, 13 august 2009






“Ghost Whisperer” – 4.18 (Leap of Faith)

Melinda si Jim sunt din nou impreuna, singura diferenta fiind ca Jim are un nou chip si cel mai probabil si un nou nume, pentru ca sa fim seriosi, nu-l pot striga Jim pe strada, ce-ar zice cei din jurul lor?

In acest episod il revedem si pe doctorul nebun din episodul trecut. N-am inteles care e numele lui, Dr. Bird . El ii spune Melindei ca vrea sa o ajute, dar la inceput pare ca vrea sa faca exact contrariul.

Intai o pune in legatura cu Ben, care se dovedeste a fi Joseph. De fapt era un caz identic cu cel al lui Jim/Sam. Joseph se afla prins in trupul lui Ben de 3 ani. Toate amintirile erau cele ale lui Joseph, si nimeni nu intelegea comportamentul lui Ben. Melinda i-a explicat lui Ben care este situatia si spre deosebire de Jim/Sam a si crezut-o.

Melinda a incercat sa reinnoade relatia lui Joseph cu fosta sa sotie, dar totul a fost in zadar, pentru ca acesteia ii era frica de Ben care o urmarea de 3 ani.

Ben controlat de Dr. B revine in pivnita Melindei. El este prins intr-o camera inundata, dar reuseste sa scape, insa Melinda este prinsa in subsol si inconjurata de ape. Dr. B ii spune lui Eli ca Melinda se afla in pericol. Sam care intre timp incepe sa creada in povestea cu Jim merge la Eli si afla ca Melinda e in pericol. Cei doi intra intr-un canal si afla ca trebuie sa inoate pana la Melinda. O mica problema sa iveste, lui Eli ii este frica de apa sau nu stie sa inoate, nu am inteles exact.

Sam/Jim inca nu intelege de ce Eli e atat de hotarat sa-si riste viata pentru spuesle unei fantome, dar pana la urma el este cel care merge dupa Melinda. In timp ce Sam/Jim inota rucsacul se prinde de o teava, el inghite putina apa si incep sa-i vina in minte aminiri vechi cu el si Melinda. Reuseste sa se desprinda de teava si pana in momentul in care ajunge la suprafata totul ii era clar, el era Jim.

Melindei nu-i vine sa creada ca Sam/Jim este cel care a venit sa o slaveze, dar altceva a surprins-o si mai tare, faptul ca lui Jim i-a revenit memoria. De fapt el nu mai stia nimic din povestea cu Sam.

Ajunsi acasa, Melinda il roaga pe Jim sa nu se sperie si sa aiba aceeasi deschidere spre paranormal ca si pana acum, dupa care ii arata oglinda. Reactia lui Jim este una normala, un mic tipat de spaima, dar intelege imediat situatia si se conformeaza cu noua lui fata.

Acum lucrurile presupun ca au intrat in normal. S-a incheiat o etapa, dar va asigur ca urmeaza o alta. De ce spun asta? Pentru ca am citit cateva spoilere, iar situatia se va schimba din nou. Si in plus, vom avea cu siguranta si un sezon 5. Cat despre sezonul 4, va anunt ca a fost sezonul cu cel mai mare numar de telespectatori de pana acum. Deci Ghost Whisperer e pe drumul cel bun.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu