miercuri, 15 iulie 2009

“Ghost Whisperer” – 4.07 (Threshold): Rezumat





Episodul de astazi a fost poate cel mai bun din acest sezon. Acum am reusit sa vedem si din perspectiva spiritelor legatura cu lumea celor vii. Cum am banuit cu totii, Jim nu este pregatit sa o paraseasca pe Melinda si il lasa pe fratele sau sa treaca dincolo singur.

O vedem la inceputul episodului pe Melinda afectata, Delia si ned incerca sa o imbarbateze, dar ea nu poate intelege de ce nu il poate vedea pe Jim, si ceilalti se gandesc ca poate a trecut dincolo. Adevarul este ca Melinda a fost atat de afectata de moartea lui Jim incat nu mai poate vedea fantome. Toul revine la normal la ceremonia pentru inmormantare a lui Jim. Ceremonia acestuia a fost una putin diferita, ceilalti erau fericiti si dansau, exact asa cum si-ar fi dorit Jim. Iar Melinda nu a dansat singura, ci a dansat cu Jim.

Mai tarziu a purtat o discutie cu acesta si i-a spus ca trebuie sa treaca dincolo si sa renunte la ea. El nu este insa de acord. Jim insa vrea sa ramana sa o protejeze pe Melinda pentru ca fantoma ii da tarcoale si el crede ca vrea sa-i faca rau. Pentru ca Melinda nu vrea sa il asculte, Jim merge si vorbeste cu Eli pentru a o ajuta pe Melinda sa afla cine este acea fata. Eli ii explica ca Jim nu va trece dincolo pana cand Melinda nu va fi in siguranta. Totusi Melinda nici nu vrea sa auda.

Spiritul acelei fete isi face aparitia din nou in camera Melindei. Aceasta ii spune ca Jim a murit din cauza ei, iar Melinda pare in sfarsit interesata sa afle cine este acea fata. La inceput Melinda si Eli cred ca fata a fost bolnava de cancer, dar dupa mai multe cercetari Eli vine cu ideea ca ar putea sa fi fost anorexica. Eli incepe sa faca cercetari cu ajutorul lui Jim. Se pare ca cel care l-a impuscat pe Jim este tatal acelei fete. Fata credea ca el l-a impucat pe Jim din cauza ca fost distras din cauza ei. Jim nu-l invinovateste pentru moartea sa, iar fata trece dincolo.

Melinda incearca sa-l convinga si pe Jim sa treaca in lumina, dar acesta nu s-a resemna inca cu pierderea ei. Finalul este insa unul cu totul si cu totul extraordinar. Jim vede cum spiritul unui barbat il paraseste si intra el in corpul barbatului. Acesta se trezeste, iar Melinda vede chipul lui Jim in loc de cel al barbatului, in timp ce ceilalti vad adevaratul chip al acestuia. Un lucru e insa socant pentru Melinda, tipul nu o recunoaste, chiar daca spiritul lui Jim l-a readus la viata, se pare ca acesta nu are control asupra mintii acestuia. Ce se va intampla ramane de vazut, dar ne va uimi cu siguranta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu