miercuri, 15 iulie 2009


“Ghost Whisperer” – 4.08 (Heart and Soul): Rezumat

Iata ca incet, incet situatia se schimba. Jim nu ne-a parasit definitiv, doar a complicat putin lucrurile in viata Melindei. Tipul caruia i-a redat viata Jim se numeste Sam. Melinda este sigura ca Jim este inca undeva acolo, in trupul lui Sam. Singura problema este ca Sam/Jim nu-si aminteste nimic, nici din vechea lui viata, nici din cea a lui Jim.

Melinda se confrunta cu familia lui Sam care vrea sa il duca departe de Grandview, dar si cu “amnezia” asta a lui. Sam este arhitesct, si pentru a se apropia de el, Melinda i-a spus ca inainte de accident a lucrat la garajul ei. Delia si melinda au o mica discutie pentru ca Delia nu are incredere in cele spuse de Melinda, dar se convinge singura de adevar cand il vede pe Sam pe terenul de baschet unde Ned se antrena impreuna cu Jim la aceeasi ora. Apoi ea chiar ii ajuta pe Melinda si pe Sam sa discute si sa lamuresca unele lucruri.

Melinda inca nu isi da seama de ce Jim nu o recunoaste, dar incearca nici sa nu forteze lucrurile. La un moment dat, Sam ii recunoste rasul, dar atat. Va fi interesant de vazut cum vor evolua lucrurile. Oare mai este vreun pic de Jim in Sam? Va reusi sa-i explice Melinda situatia lui Sam?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu