joi, 30 iulie 2009







“Ghost Whisperer” – 4.15 (Greek Tragedy)


Acest episod mi-a placut foarte mult. Nu stiu de ce. Poate am fost entuziasmata de povestea fantomei pe care a ajutat-o Melinda sa treaca dincolo.

Si ca sa va edific si pe voi, iata cam cum au decurs lucrurile. Stiti ca la americani exista fratiile acelea, in cazul nostru este vorba tot de o fratie (care e varianta feminina? suroritate? :D ). Pentru a putea intra in aceasta fratie trebuia sa treci un test. Acest test consta intr-un joc in padure. Ti se punea un sac in cap si tu trebuia sa cauti nu stiu ce obiect. Cat de idiot trebuie sa fii sa faci asta? Cele care nu reuseau sa treaca testul erau pedepsite si nu erau primite in fratie.

Melindei i s-a aratat o fantoma cu sacul pe cap, iar o fata care cu o seara inainte participase la acel ritual diparea. Imediat Eli si Melinda au presupus ca este vorba de acea fata. Dar, dupa numeroase vedenii pe care Melinda le are si cautari amanuntite isi da seama ca de fapt fantoma nu este fata cautata, ci o alta fata care a murit cu vreo 10-15 ani in urma.

Si cum au aflat adevarul, fantoma si-a marturisit necazul si apoi i-a aratat Melindei unde era fata cautata. Totul e bine cand se termina cu bine.

Sam/Jim nu este insa la fel de fericit. La inceputul epiodului totul este bine. Cei doi incep sa vorbeasca deschis despre relatia lor, dar secretul Melindei incepe sa creeze probleme. Ea ii spune lui Sam/Jim ca s-a oferit voluntara la cabana, dar el afla ca nu este asa si stie ca a fost in padure in cautarea fetei. La sfarsitul episodului vedem ca el este dezamagit de faptul ca Melinda l-a mintit si chiar pare sa se distanteze.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu