miercuri, 15 iulie 2009






“Ghost Whisperer” – 4.04 (Save Our Souls)

In episodul de astazi Jim si Melinda merg pe o croaziera. Acolo stim cu totii ce se va intampla. Melinda face cunostinta cu o noua fantoma pe care va trebui sa o ajute sa treaca dincolo.

Pentru inceput ei fac cunostinta cu un cuplu aflat in luna de miere. Barbatul este terorizat de o fantoma, iar Melinda este nevoita sa afle de ce. Fantoma ii da stari de somn, ii patrunde in vis, il cntroleaza in somn si ii lasa urme de zgarieturi pe spate. Infricosator, nu?

Dar acesta nu este singura fantoma de pe vas, ci sunt o multime de alte fantome care conteaza pe Melinda sa le rezolve problemele. Insa Melinda este norocoasa ca poate apela la prietenul ei Eli pentru a le asculta problemele si apoi a le rezolva, cat timp ea isi va vedea de mica vacanta.

Jim se imprieteneste cu barbatul care este terorizat de fantoma pentru a afla mai multe despre ea, dar barbatul nu pare sa o cunoasca pe cea care ii face toate aceste lucruri. Mai tarziu Melinda si Jim isi dau seama ca fantoma il confunda pe barbat cu fostul sau iubit. El ii terorizeaza din cauza camerei in care acestia sunt cazati. Intr-o seara fantoma reuseste sa-l controleze pe barbat si apoi sa-l faca sa se arunce peste bordul vasului. In acesa seara Melinda vine cu ideea ca ea si Jim sa faca schimb de camere cu cei doi. Melinda are o viziune cu Lorelai, fantoma si barbatul care a aruncat-o peste bord. In noaptea in care acestia au dosrmit in camera cu pricina, fantoma isi face aparitia din nou incercand sa-i faca aceleasi lucruri si lui Jim, dar este oprita de Melinda. De la o alta fantoma de pe vas, Melinda afla perioada in care s-a intamplat incidentul si face rost de cateva poze din acea perioada. Intr-una din poze il recunoaste pe barbatul care a aruncat-o peste bord pe Lorelai in viziunea ei.

Cei doi il confrunta pe barbat, dar acesta le spune ca nu este ceea ce pare, si intr-adevar nu minte. In scurt timp isi dau seama care este fostul iubit al lui Lorelai si merg in cautarea acestuia. Lorelai se afla deja acolo incercand sa-l omoare pe barbat. Melinda o opreste, si momentul in care vom auzi ambele variante ale povestii a sosit.

Se pare ca in seara aceea Lorelai l-a vazt pe iubitul ei sarutandu-se cu alta. Suparata fiind a plecat, dar a fost nevoita sa se ascunda de membrii echipajului pentru ca nu avea voie sa se afle in acea parte a vaporului. Ea s-a ascuns intr-o camera in care avea voie doar personalul si acolo a cazut intr-o incapere si a murit. Cel care a aruncat-o peste bord doar ii gasise trupul in acel loc si a fost nevoit sa faca acel lucru.

Problema fiind rezolvata, Lorelai trece prin lumina si la fel si celelalte fantome care i-au cerut ajutorul Melindei si ale caror cazuri au fost rezolvate de Eli.

Dupa inca un caz rezolvat, si sfarsitul mini-vacantei, Melinda si Jim se intorc acasa. Melinda are niste ameteli, iar cei doi cred ca este posibil sa astepte un copil, copilul atat de mult asteptat de amandoi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu