miercuri, 15 iulie 2009


“Ghost Whisperer” – 4.14 (Slow Burn): Rezumat


Episodul de saptamana aceasta a fost unul clasic, in stilul celor din sezonul 1 sau 2. Un singur lucru s-a schimbat, pe vremea aceea Jim era doarte intelegator cu orele tarzii la care ajunge Melinda acasa, insa acum ea nu mai are parte de aceeasi intelegere. Norocul ei ca este foarte draguta si niciun barbat nu-i poate rezista, iar Jim/Sam al nostru se razgandeste intr-o clipa.

Cu totii am asteptat cu sufletul la gura acest episod pentru a vedea cum evolueaza relatia dintre Melinda si Jim/Sam, mai ales acum ca Nicole nu mai e un obstacol in calea relatiei lor. Cei doi vor sa fie impreuna, dar nu stiu cum sa inceapa, asa ca fiecare cere sfatul celui mai bun prieten, adica Melinda ii cere sfatul Deliei, iar Jim/Sam lui Eli. Si convinsi fiind de cei doi, stabilesc o intalnire.

Ei merg sa supravegheze la o petrecere organizata de scoala la care invata Ned. Acolo toate bune si frumoase, cei doi danseaza, se simt bine, pana cand apare in cadru o fantoma. Sam/Jim o conduce acasa pe Melinda si in momentul in care acesta vrea sa o sarute sunt intrerupti de fantoma. Sam simte ca Melinda nu este pregatita si pleaca, iar Melinda discuta cu fantoma.

Aceasta este mama unei fete care a fost la petrecere si o roaga pe Melinda sa nu o lase pe fata ei sa se intalneasca cu baiatul cu care a plecat de la petrecere. A doua zi, Melinda incearca sa afle mai multe despr fantoma si despre fiica ei, asa ca merge acasa la tatal acesteia pentru a afla mai multe detalii. Acesta ii spune ca baiatul cu care a plecat de la petrecere, Tim, nu este un baiat rau. El este un baiat pe care sotia lui l-a scapat din inchisoare, dar care a profitat de bunatatea sotiei lui. Tot acolo, Melinda are niste vedenii si vede momentul in care a murit femeia.

Ned discuta si el cu fata fantomei si afla ca aceasta il place pe Tim, dar ca mamei ei nu-i placea faptul ca intre cei doi ar putea fi ceva. Ea crede ca intre el si mama ei era de fapt o relatie.

Sam ii propune Melindei o noua intalnire, a doua zi, iar Melinda raspunsul Melindei este foarte entuziast, poate mai sntuziast decat s-ar fi asteptat Sam/Jim.

Melinda merge sa discute cu Tim, dar nu afla mare lucru, el pare furios pe dna Marks. In schimb reuseste sa vorbeasca cu un prieten al lui Tim care ii da de inteles ca intre cei doi exista o relatie, de care a aflat si sotul ei. Dupa aceea, ea si Eli ii fac o noua vizita dnului Marks pentru a discuta de ce nu a luat niciodata amprentele de pe seif pentru a afla daca a cineva a omorat-o pe sotia lui.

A doua zi, Kristy ii face o vizita Melindei si ii spune ca Tim a fost arestat pentru ca amprentele lui au fost gasite pe seif. Aceasta ii ia insa apararea spunand ca a fost cu ea in acea seara. Melinda e tot mai contrariata, asa ca ii face o vizita mamei lui Tim. Acolo afla ca a fost adoptat si gaseste cartea “Micul Print” care are prima pagina rupta. Melinda isi da seama imediat ca Tim este fiul dnei Marks.

Ea merge acasa la familia Marks. Le povesteste despre cele intamplate si despre faptul ca Tim este fratele lui Kristy. Apoi vorbeste si cu Tim si lamureste lucrurile. Asta inseamna ca un nou caz a fost rezolvat. dar cum ramane cu Jim/Sam? Melinda a intarziat la intalnire, Sam pare pregatit sa renunte spunandu-i Melindei ca nu este pregatita sa inceapa o noua relatie. Melinda ii dovedeste contrariul si il saruta. Sam o iarta si cei doi merg la intalnire, cu cateva ore mai tarziu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu