miercuri, 15 iulie 2009





“Ghost Whisperer ” – 4.05 (Bloodline)

Dupa episodul de astazi nu pot spune decat: Intortocheate sunt caile Domnului! Povesti asemanatoare celei din episodul de astazi nu prea intalnim decat in telenovele. Copii schimbati la nastere, parinti care cresc si iubesc un copil care nu este al lor, fara a sti ca de fapt cel caruia i-au dat nastere apartine acum altcuiva.

Episodul incepe cu Ned si prietena lui, Olivia jucand tenis. Aici Olivia are un scurt schimb de replici cu o alta fata, Diana care face un atac de cord si moare.

Cei doi o insotesc pe fata pana la spital unde se intalnesc cu Melinda. Melinda a venit la spital pentru a afla daca presupunerile ei sunt adevarate si este insarcinata, dar doctorul o dezamageste. Ned ii povesteste cele intamplate, iar Melinda observa un lucru ciudat, ca spiritul Dianei a plecat cu familia Oliviei acasa si nu cu mama ei, mai ales ca mama Dianei si mama Oliviei par a avea ceva de impartit.

Ned si Melinda incearca sa afle ce legatura are Diana cu Olivia si mama ei. Eli incearca sa afle mai multe de la mama Dianei, in timp ce Ned afla ce lagatura are Olivia cu Diana. In acest timp Olivia il vede pe tatal ei venind sa-i prezinte condoleante mamei Dianei.

Eli ajunge la concluzia ca conflictul dintre cele doua mame se datoreaza faptului ca tatal Oliviei are o aventura cu mama Dianei, iar presupunerea merge si mai departe, adica ca cele doua ar putea fi surori.

Dupa o vizita neasteptata a Dianei, Olivia apeleaza la Ned care o aduce cu el si pe Melinda. Cei doi ii confeseaze ca Melinda poate vedea fantome, iar Olivia ii povesteste tot ce-i face Diana din postura de fantome. Melinda reuseste sa afle numarul de telefon al persoanei pe care o impiedica Diana sa vorbeasca. este vorba de o asistenta care a asistat la nasterea celor doua, si care a declarat data decesului Dianei.

La spital Melinda face rost de fisa medicala a Dianei. Jim observa o neconcordanta, grupa sagvina de pe certificatul de nastere nu este aceeasi ca cea de pe fisa medicala. Diana stie si ea despre ce s-a intamplat din ziua in care murise cand o urmarise pe asistenta. Cele doua fete au fost schimbate la nastere, iar Diana crede ca este vina asistentei. Melinda ii cere socotela acesteia, dar pana la urma afla ca nu a fost vina ei, iar Diana nu vrea ca ceilalti sa afle despre acest schimb.

Melinda merge acasa la mama Dianei pentru a-i spune adevarul, dar se pare ca ea stia deja adevarul. Inca de la inceput a simtit ca Diana nu este fiica ei, dar nu a spus nimanui. Pe masura ce fetele cresteau isi dadea seama cat de bine seamana Olivia cu ea, cand doctorul i-a confirmat grupa sanguina, ea a contactat-o e Lisa, mama Dianei, dar aceasta a refuzat sa o creada si s-a mutat in Texas.

La auzirea celor spuse de mama ei, Diana merge sa se razbune pe Olivia. Cu ajutorul Dianei, Olivia gaseste o cutiuta plina de scrisori de la Diana, ascunse de mama ei pentru ca cele doua sa nu tina legatura si afla de asemenea si povestea cu schimbul.

Melinda si mama Dianei ajung prea tarziu, dar discuta cu Lisa despre cele intamplate. Diana le spune unde o pot gasi pe Olivia. Ea este suparata pe mama ei pentru ca i-a ascuns adevarul. La inceput nu intelege cele intamplate, dar in cele din urma ajunge la sentimente mai bune. Cele doua mame isi rezolva probelemele, si se pun de acord sa fie impreuna, toate trei, de acum incolo.

Acasa, Melinda vorbeste cu Jim despre ziua pe care a avut-o. Cei doi se decid sa faca tot posibil pentru a avea un copil si nimic nu le va sta in cale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu