joi, 30 iulie 2009









“Ghost Whisperer” – 4.17 (Delusions of Grandview):


Incet, incet lucrurile incep sa se miste in Ghost Whisperer. Daca in episodul trecut Melinda i-a marturisit lui Sam/Jim ca poate vedea fantome, in acest episod mai dezvaluie un secret, numai ca acesta nu mai este la fel de bine primit de catre Sam/Jim care incepe sa creada ca Melinda are probleme psihologice.

Inca de la inceputul episodului il vedem pe Sam/Jim incercand sa accepte darul Melindei. Atitudinea lui chiar imi aduce aminte de cea a Deliei, care era la fel de sceptica si neincrezatoare la inceput. Pentru a intelege exact cum decurg lucrurile, Sam/Jim o roaga pe Melinda sa-l ia cu ea intr-o zi pentru a o ajuta.

Asa ca cei doi merg la o gradinita. Acolo Melinda vede 3 fantome si afla ca inainte in locul unde este construita gradinita a fost un spital psihiatric. Ea ii spune lui Sam/Jim ceea ce a vazut si ii povesteste ca copii pot vedea fantome. El nu prea intelege nici acest aspect, dar trece peste asta.

Ei reviziteaza gradinita si vad ca copii chiar sunt influentati de acea fantoma. Intai sunt invatati un cantecel in limba franceza de catre aceasta (Alouette, gentil alouette/ Alaouette, gentil alouette./Je te ploumerai la tete/ Je te plumerai le bec… nu cred ca am scris corect…dar l-am invatat si eu in generala :D ), iar apoi sunt scosi din sala de curs.

bscap0015Melinda, Jim/Sam si Eli cauta date depre femeie si afla ca a fost pacienta a spitalului si ca si-a omorat copilul. Mai tarziu ei afla ca copilul nu era mort si ca doctorul care o trata a facut-o sa creada asta. Tot acest doctor nu ii lasa sa treaca dincolo. De fapt acest doctor era mort cand femeia facea tratamentul cu electrosocuri, iar cei trei au ajuns la concluzia ca aceste electrosocuri i-au dat abilitatea de a vedea spiritele .Pana la urma Melinda rezolva cazul singura, fara ajutorul lui Sam/Jim. De ce? Pentru ca ea i-a spus adevarul acestuia spunand ca spiritul lui Sam a trecut dicolo si ca de fapt Jim este in trupul lui Sam. Sam/Jim nu crede acest lucru si crede ca Melinda a vrut sa-i faca lui ceea ce i-a facut si doctorul pacientei lui, adica l-a facut sa creada un adevar fals. Melinda insa crede ca totul a fost in zadar si ii cere lui Sam/Jim sa plece. In timp ce il vedem pe Sam/Jim luandu-si bagajele il vedem pe doctorul de la spitalul de psihiatrie (fantoma) urmarindu-l. Oare ce pune acesta la cale?

Vom vedea daca Sam/Jim se va convinge de adevar si daca ii vor reveni amintirile. Dar cred ca pana la sfarsitul sezonului totul se va terminacu bine, deoarece ultimul episod se numeste “Endless Love” .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu