miercuri, 15 iulie 2009





“Ghost Whisperer” – 4.06 (Imaginary Friends and Enemies)


Iata ca episoadul de care ne temem de ceva vreme a sosit. Jim a murit! Directia in care a luat-o serialul in acest sezon multora li se poate parea ciudata, dar mie nu. Stiu ca il vom mai vedea prin preajma pe Jin pentru ca nu va renunta atat de usor la Melinda. Mi-ar placea sa se intoarca profesorul Payne din expeditie si mi-ar placea sa se lege ceva intre el ai Melinda, dar gandurile mele au ajuns deja prea departe.

Sa vorbim mai intai despre episodul de astazi. O buna prietena a lui Jim, Tricia, vine in oras pentru a se casatori. Ea are o fiica care se imprieteneste cu un baietel fantoma. Ceilalti cred ca este un prieten imaginar, dar Melinda stie care este adevarul. Baietelului fantoma ii place sa joace jocuri, si sa pare ca tovarasa de joaca in copilarie i-a fost chiar Tricia. El vrea sa joace acelasi joc pe care il jucau si in copilarie si ii da cat mai multe indicii spunand ca daca nu reuseste sa le dezlege sa va intampla ceva rau.

Tricia impreuna cu Melina si Jim reusesc in sfarsit sa dezlege misterul. Ceea ce vroia baietelul sa-i avertizeze este ca barbatul cu care urma sa se casatoreasca nu era cine spunea el ca este. Afland adevarul despre viitorul ei sot, Tricia anuleaza nunta, iar totul parea sa se fi rezolvat.

Melinda si Jim se intorc la magazinul de antichitati, dupa care Jim trebuie sa mearga in locul in care Tricia ar fi trebuit sa faca nunta. Baietelul apare din nou, iar Melinda nu intelege de ce nu poate trece dincolo daca si-a rezolvat problemele aici pe pamant. El o avertizeaza ca tipul care a inselat-o pe Tricia se afla inca acolo si ca i-ar putea face rau. La ce se referea micutul? Jim si tipul respectiv se confrunta, iar tipul scoate o arma si il impusca pe Jim.

Melinda si-a dat seama de ce s-ar putea intampla si a anuntat politia, dar nu a putut face nimic pentru ca Jim a fost ranit oricum. El a fost dus cu o ambulanta la spital, unde, dupa operatie totul era bine. Doar ca, de-a lungul noptii au aparut niste complicatii si Jim moare. La inceput Melinda nu pare sa stie ce se intampla si abia mai tarziu isi da seama ca cel care vorbea cu ea era de fapt spiritul lui Jim.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu