miercuri, 15 iulie 2009





Ghost Whisperer” – 4.10(Ball and Chain): Rezumat


Aproape ca uitasem ca Ghost Whisperer nu a intrat inca in pauza, norocul meu ca mi-a adus cineva aminte de dimineata. Totusi, episodul 11 va fi difuzat abia in ianuarie. Inca nu se stie data exacta, dar promit ca de indata ce aflu o sa va anunt si pe voi.

Revenind la subiect, episodul de astazi a fost unul obisnuit, clasic as spune. In ultime vreme serialul s-a concentrat mai mult pe povestea Sam/Jim si nu atat de mult pe cazurile pe care trebuie sa le rezolve Melinda. In acest episod insa am avut parte de mai putin Jim/Sam, si povestea s-a indreptat mai mult spre cazul Melindei, ceea ce m-a bucurat, pe mine in special, pentru ca mi-era dor de un astfel de episod.

De ce sa nu recunosc insa ca si povestea aceasta cu Jim/Sam este interesanta si cu totii suntem curiosi cum se va sfarsi. O sa fac totusi o precizare, in episodul trecut am inteles gresit faza cu inelul, iar cineva m-a corectat. Intr-adevar acea persoana avea dreptate. probabil eu atunci nefiind foarte atenta m-am pripit, crezand ca fetita l-a ajutat pe Sam sa gaseasca ceva al lui Jim nu ceva al lui Sam. Si pana la urma, inelul era al lui Sam, de aceea Melinda este panicata ca tipa pentru care cumparase Sam inelul va aparea si il va lua de langa ea. Norocul ei ca Sam este de parere ca daca fata respectiva era sufletul lui pereche atunci ar fi trebuit sa-l caute si respectiv sa-l gaseasca.

Si acum ca am lamurit problema cu Jim/Sam, sa trecem la adevarata poveste a acestui episod. Melinda face cunostinta in piata cu o noua fantoma, pe nume Tammy. Cum deseori se intampla, aceasta nu realizeaza ca este moarta si nu intelege de ce nu o serveste niciun vanzator. Melinda incearca sa afle povestea ei mergand la ea acasa, acolo afla ca sotul ei s-a recasatorit, si apoi afla de la acesta ca Tammy a plecat intr-o zi de acasa si nu s-a mai intors.

Incercand sa afle de ce nu a trecut inca dincolo, Melinda cerceteaza si mai mult viata ei si isi propune sa vorbeasca cu baietii ei pe care ii aduce mereu in discutie. Ajunsa la casa fostului ei sot, Melinda afla ca de fapt cei doi nu au copii, iar lucrurile devin din ce in ce mai neclare pentru Melinda. Eli gaseste trupul lui Tammy si merge la politie unde afla ca de fapt aceasta avea doua identitati. Melinda merge sa-l viziteze pe cel de-al doilea sot si afla ca Tammy (care de fapt se numeste altfel, dar momentan imi scapa numele, asa ca o sa continui sa ii spun Tammy) si-a parasit familia.

La o noua intalnire cu Tammy, Melinda observa niste urme pe mainile ei, ca si cum ar fi fost maltratata, iar aceasta isi da seama ca Roger este cel care i-a lasat acele urme, iar cele doua incearca sa o previna si pe actuala lui sotie, Elizabeth. Este totusi un pic cam tarziu, povestea se repeta. Tammy a fost de fapt rapita de Roger si tinuta intr-un loc intunecat, Tammy si-a pierdut judecata si a inceput sa se comporte ca si cum Roger ar fi fost o persoana buna care o iubeste, un fel de brain wash. La fel se intampla si cu Elizabeth. Roger le-a indepartat pe cele doua de familii cu pretextul ca daca vor fugi, familia lor va muri.

Melinda ajunge si o elibereaza pe Elizabeth. Politia ajunge acasa la Roger si il aresteaza, iar Elizabeth are sansa sa revina la familia ei, sansa de care Tammy nu a mai avut parte. Sotul adevarat al lui Tammy afla toata povestea, iar Tammy trece linistita pe partea cealalta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu