joi, 30 iulie 2009







“Ghost Whisperer” – 4.16 (Ghost Busted): Rezumat

Asteptam de mult timp acest episod, episodul in care Melinda va trebui sa-i spuna lui Sam/Jim ca poate vedea spirite. Iata ca momentul a sosit, iar reactia acestuia a fost cea asteptata de mine.

La incepututl episodului il vedem pe Jim/Sam tulburat de faptul ca intre el si Melinda exista secrete, iar Melinda este pe punctul de a-i spune acestuia adevarul. Ce o opreste? Un vanator de fantome. Sam si Melinda vad parcata in fata casei vecinilor lor masina acestuia, o masina caraghioasa cu o fantoma mare de plastic pe acoperis. desigur lui Sam/Jim toata situatia i se pare amuzanta si ireala, iuar acest lucru o opreste pe Melinda a fie sincera.

Ea si Eli incearca acum sa afle cine ii bantuie pe vecinii ei, insa fara ca Melinda sa se implice direct, asa ca Eli este nevoit sa faca toata munca grea. El ia legatura cu vanatorul de fantome si decid sa prinda fantoma impreuna. Insa nu inainteaza deloc in aceasta privinta, ci doar mai afla cateva noutati de la fostii vecini ai batranicii care a murit in acea casa. Pana la urma fantoma ii duce la corpul batranei care se afla in pivnita, insa Melinda constata ca nu aceasta era fantoma care ii bantuia.

Vanatorul de fantome devine celebru datorita descoperirii sale, iar Melinda si Eli isi dau seama ca de fapt chiar acesta este bantuit, de aceea numai el detecta fantome cu aparatul lui performant. Dupa cateva cercetari isi dau seama ca barbatul care il bantuie este tatal fostei sale iubite. Acesta il bantuia pentru a-si cere scuze pentru felul cum l-a tratat cat a fost in viata si pentru ca nu a avut incredere il el. Acum stiti ce urmeaza. Fantoma vorbeste familiei, adica fiicei lui, dupa care trece linistit dincolo.

Dar episodul nu se termina aici. Sam da nas in nas cu vanatorul de fantome si incepe sa-i reproseze tampeniile despre fantome pe care le spune. Melinda ii ia insa apararea vanatorului, si rabufneste, spunandu-i ca poate vedea fantome.

La inceput Sam crede ca e o gluma, dar cand isi da seama ca Melinda vorbeste serios se panicheaza putin si pleaca. Stim cu totii neincrederea lui in astfel de lucruri. Insa, la sfarsit putem vedea in el particica aceea din Jim care accepta darul Melindei si toata aceasta situatie. Ramane de vazut cum va decurge totul de aici inainte. Oare acum ii va fi mai usor Melindei sa-i spuna lui Sam ca spiritul lui Jim se aflain interiorul lui?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu