miercuri, 15 iulie 2009


“Ghost Whisperer” – 4.09 (Pieces of You): Rezumat



Nu prea stiu cum sa comentez acest episod pentru ca nu a fost chiar unul dintre episoadele mele preferate. O vedem pe Melinda indragostita pana pe ste cap de Jim/Sam si suferind din cauza ca inca Jim nu o recunoaste. Aflam ca Melinda nu se mai alimenteze bine, desi nu am inteles daca din cauza durerii sau din cauza ca nu mai are cine sa-i gateasca.

Ea observa ca Sam are un spirit atasat de el, este vorba de o fetita de 7 ani care s-a inecat intr-o fantana. Micuta s-a atasat de Sam din cauza ca aceasta lucra la renovarea vechii ei case. Melinda reuseste sa afle mai multe despre fetita si afla ca s-a inecat din cauza fratelui ei. Cei doi erau copii si se certau des. Intr-o zi baiatul i-a taiat toate papusile, iar fetita a scris intr-un carnetel ca si-ar dori ca cineva sa-i taie si fratelui ei bratele. Pentru a o sparia acesta a facut-o sa creada ca si-a taiat mana din cauza ei, dar totul era o inscenara. Numai ca intre timp fetita nu a mai aparut acasa si dupa 12 ani trupul ei a fost gasit intr-o fantana.

Sam are o scurta viziune si anume mometul in care Jim a fost impuscat. Apoi, fetita ii mai da un indiciu, el gaseste un inel pe care Jim trebuia sa i-l daruiasca Melindei, iar el simte ca acel inel ii apartine. Si asta nu e tot. sam ii gateste Melindei exact ce obisnuia sa-i gateasca si Jim. Deci asta inseamna ca nu mai e mult pana cand cei doi vor putea reveni la viata lor normala, numai ca Jim va facea sta din alt trup.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu